Overslaan en naar de inhoud gaan

Heb jij weleens wat gelezen van David Baldacci? De kans is groot, want hij is een van de succesvolste thrillerauteurs van dit moment! Een van zijn bekendste series is die met Amos Decker in de hoofdrol en daarvan is net deel zeven verschenen, De lange schaduw. Nieuwsgierig geworden? Dan hadden we goed nieuws! Samen met de toppers van A.W. Bruna verlootten we 2 exemplaren onder jullie!

Waarover gaat De lange schaduw? FBI-agent Amos Decker, de man met het perfecte geheugen, onderzoekt de brute moord op een federale rechter in haar woning in Florida.

Samen met zijn nieuwe partner Frederica White onderzoekt FBI-agent Amos Decker de brute moord op een federale rechter en haar bodyguard in haar woning in Florida. Rechter Julia Cummins had naar het zich laat aanzien geen vijanden en er zijn ook geen sporen van braak aangetroffen in haar woning. Buren en vrienden die in de buurt wonen hebben niks gezien of gehoord, en ex-man Barry en tienerzoon Tyler hebben beiden een sterk alibi.

Decker moet antwoord zien te vinden op twee vragen. Waarom had de rechter behoefte aan een bodyguard en wat is de betekenis van de boodschap die de moordenaar heeft achtergelaten? Naarmate het onderzoek vordert, loopt het dodental op. Het spoor leidt naar een vroegere presidentscampagne en een onopgeloste misdaad. En naar hebzucht, bedrog, misleiding en corruptie in het centrum van de macht.

Wie zijn de winnaars?

- Jo-Ann Dijkstra

- Laurian Beerthuizen

Van harte! Stuur je gegevens even in via [email protected] en dan kom het boek naar je toe!

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Caroline Van uytvanck

2 februari 2023 14:13

0

Amos decker is het hoofd personage en mijn favoriet je hebt langs de ene kant medelijden met hem en dan dat perfecte geheugen soms een gift en soms een irritant gegeven denk ik

Petra van der Berg

2 februari 2023 14:13

5

Het duo King & Maxwell vind ik gaaf! Ze vullen elkaar lekker aan.

5

King & Maxwell. Tijd dat ze weer terugkomen. Alle delen gelezen van dit illustere duo en kijk uit naar een nieuw avontuur.

Mars Van Assche

2 februari 2023 14:13

5

Dit is een lastige vraag, want Baldacci heeft een boel interessante personages. Ze opereren vaak in duo’s waarbij beide figuren elkaar goed aanvoelen en aanvullen. Maar mijn grootste favoriet is John Puller. Hij is een eenzaat, met iets eerbaars; doet zijn werk, waar hij goed in is, ook al moet hij daarvoor risico’s nemen en strijkt hij anderen tegen de haren in. De vaart en spanning zit er in de thrillers met deze MP altijd in. Daarom mijn favoriet, maar ik las tot nu toe alles van Baldacci en kijk dan ook steeds uit naar een nieuw boek. YES!

Mars Van Assche

2 februari 2023 14:13

0

Dit is een lastige vraag, want Baldacci heeft een boel interessante personages. Ze opereren vaak in duo’s waarbij beide figuren elkaar goed aanvoelen en aanvullen. Maar mijn grootste favoriet is John Puller. Hij is een eenzaat, met iets eerbaars; doet zijn werk, waar hij goed in is, ook al moet hij daarvoor risico’s nemen en strijkt hij anderen tegen de haren in. De vaart en spanning zit er in de thrillers met deze MP altijd in. Daarom mijn favoriet, maar ik las tot nu toe alles van Baldacci en kijk dan ook steeds uit naar een nieuw boek. YES!

Soraya Lago

2 februari 2023 14:13

5

Ik ben een fan van Archer. Hij lijkt soms weinig te bereiken maar uiteindelijk zijn kloppen zijn vermoedens.

Soraya Lago

2 februari 2023 14:13

4

Ik ben een fan van Archer. Hij likt weinig te weten soms maar zijn vermoedens kloppen wel

Wilma Verwoerd

2 februari 2023 14:13

0

Ik kan geen persoon op noemen omdat ik nog nooit een boek ervan heb gelezen.
Zou dus mooi zijn om zo kennis te maken.

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.