Overslaan en naar de inhoud gaan

Het was de laatste maand heet in Nederland. Hoog tijd om een spannende thriller onder jullie te verloten dachten we toen. En welke titel past beter dan Moordende hitte van Sophie Wester?! Van deze thriller verlootten we twee exemplaren en dat doen we samen met uitgeverij De Crime Compagnie.

Waarover gaat Moordende hitte?

Wanneer Annejet besluit om samen met haar buurvrouwen een belevingstuin te creëren, haalt ze zich meer op de hals dan ze ooit had kunnen bedenken. De samenwerking met haar beste vriendin Karin verloopt vanaf de start van het project stroef en hun wederzijdse frustraties broeien onder de oppervlakte. De komst van Katja, een aantrekkelijke nieuwe buurvrouw, zet alle verhoudingen op scherp. Als de temperatuur blijft stijgen en de hitte ondraaglijk wordt, komen de zorgvuldig bewaarde geheimen aan het licht en loopt alles gruwelijk uit de hand.

Wie zijn de winnaars?

- Hans Kok Polder

- Henny Leyen

Van harte! Stuur jullie adresgegevens in via [email protected] en dan komt het boek naar je toe!

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.