Overslaan en naar de inhoud gaan

Zin om een spannende Scandithriller te winnen? Dat kon bij ons: samen met de toppers van A.W. Bruna verlootten we een exemplaar van de nieuwste thriller van Jens Henrik Jensen, Gladiator! Het is de nieuwste thriller in zijn Oxen-reeks.

Jensen kennen we van zijn trilogie met oorlogsveteraan Niels Oxen, die het bijvoorbeeld in Bevroren vlammen opnam tegen de schimmige organisatie Danehof. Bij ThrillZone zijn we fan van deze Deense auteur: drie van zijn eerste vieren boeken kregen maar liefst ***** in onze recensies. En dat is slechts weinigen eerder geluk! Deze auteur wil je dus lezen!

Waarover gaat Gladiator

Met tegenzin is voormalig topmilitair Niels Oxen begonnen aan de behandeling van de PTSS die hem al jaren plaagt. Een psycholoog haalt hem over om tijdens een survivaltrip naar een afgelegen gebied mentor te worden van een groep veteranen die ook leiden aan PTSS.

Als hij thuiskomt, wordt hij opgewacht door een oude bekende: Axel Mossman van PET. Hij is met tegenzin met pensioen gegaan, maar is door zijn opvolger gestuurd om Oxen te vragen PET te helpen in een explosieve zaak: een aantal oorlogsveteranen is op verschillende plaatsen in het land geliquideerd, en de vaardigheden van Oxen als ervaren soldaat en als scherpzinnig onderzoeker zijn nodig.

Wanneer Oxen akkoord gaat wordt hij herenigd met zijn oude partner en vriendin Margrethe Franck, en de twee proberen de vele draden van de complexe zaak te verbinden. Midden in het onderzoek verliest Margrethe Franck plotseling het contact met Oxen. Hij is ogenschijnlijk van de aardbodem verdwenen en zij begint aan een wanhopige zoektocht.

Oxen levert op zijn beurt een strijd op leven en dood met onbekende vijanden die geen enkele waarde lijken te hechten aan menselijk leven.

Wie is de winnaar...?

- Anton van Alphen

Van harte! Stuur je adresgegevens in via info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe.

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Magda Dmekens

9 december 2023 23:21

0

Beste,
Om eerlijk te zijn heb ik nog niets gelezen van de auteur Jens henrik Jensen. Ik heb het leesfragment gelezen en ben zeer benieuwd naar gans het verhaal. Dit boek winnen is voor mij een kennismaking met de auteur.

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.