Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestsellerauteurs Jeroen Windmeijer en Tjarko Evenboer hebben bij Xander Uitgevers een contract getekend voor een driedelige boekenserie. Er ligt een plan voor een spectaculaire religieus-historische trilogie waarin een totaal andere kijk op het Nieuwe Testament en het vroege christendom wordt ontvouwd.

Uitgever Sander Knol: ‘Jeroen en Tjarko zijn beiden succesvolle auteurs, maar deze nieuwe samenwerking levert een ongelooflijk interessant en creatief verhaal op met enorm veel potentie.’  
Jeroen Windmeijer debuteerde in 2015 succesvol met Het Petrusmysterie. Zijn boeken zijn daarna zijn in verschillende landen verschenen en er zijn inmiddels al meer dan 200.000 exemplaren van zijn boeken verkocht. Lees hier onze recensies én interviews met hem.

Tjarko Evenboer is een cartoonist en schrijver. Hij is tekenaar en co-auteur van de cartoonreeks Evert Kwok. In 2012 schreef hij de bestseller De wereldwijde vloed, een nonfictieboek over Bijbel en mythologie. Daarnaast schreef hij de thrillers De Stenen Getuigen en Vuurvliegen.

Het eerste deel van de serie zal in het voorjaar 2023 verschijnen bij Xander Uitgevers.  

(Bron: Xander Uitgevers)

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.