Overslaan en naar de inhoud gaan

Auteur M.J. Arlidge is al jaren niet meer weg te denken uit het thrillerlandschap. De goedlachse Britse auteur heeft met protagonist Helen Grace een succesreeks in handen, die inmiddels tien delen meegaat. En deel elf is aanstaande: Kom eens gauw verschijnt op 14 juni bij Boekerij. Ken je deze auteur nog niet? Lees hier dan onze meest recente interview met hem, of onze recensies!

Laat op de avond komt een jonge vader thuis. Zijn dochtertje ligt rustig in haar bedje te slapen en die aanblik is een schrijnend contrast met de ravage die hij aantreft in zijn echtelijke slaapkamer, waar zijn vrouw levenloos in bed ligt. Op brute wijze is ze om het leven gebracht. Een paar dagen later komt een moeder thuis van een late dienst en treft haar tienerzoon aan in de woonkamer. Vermoord. Beide moorden lijken met hetzelfde wapen te zijn gepleegd, maar wat is het verband?

Terwijl inspecteur Helen Grace zich op de zaak stort, bevindt haar leven zich op een keerpunt. Haar meest recente aartsvijand loopt nog vrij rond en maakt dat ze geen stap kan zetten zonder drie keer achterom te kijken. Als zich een grote tragedie voordoet, is Helen nergens meer zeker van en al helemaal niet van haar baan. Haar trouwe partner Charlie zal tijdelijk in haar voetsporen moeten treden, maar is ze daar wel klaar voor?

Klinkt weer als een echte 'Arlidge' toch? Wij zijn benieuwd. En nog beter nieuws; in de week van 11 juni organiseren we een Arlidge-week, vol recensies, een interviews en een dikke winactie! Hou onze site dus in de gaten!

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.