Overslaan en naar de inhoud gaan

Tom Clancy is een echte legende binnen de thrillerwereld. Zijn boeken met Jack Ryan in de hoofdrol gingen miljoenen keren over de toonbank. Na zijn dood werd de serie doorgezet. De nieuwste thriller in de Tom Clancy-wereld is Schaduw van de draak, geschreven door Marc Cameron. En bij ons kon je een exemplaar winnen!

Waarover gaat het boek? In dit bloedstollende nieuwe deel in Tom Clancy’s Jack Ryan-serie verslechtert de relatie tussen China en de Verenigde Staten in een rap tempo, met alle gevolgen vandien.

Wanneer wetenschapper Liu Wangshu spoorloos verdwijnt uit zijn appartement in Huludao, China, slaat binnen het ministerie van Staatsveiligheid de paniek toe. Liu is verantwoordelijk voor de enorme technologische vooruitgang die de Chinese marine in de afgelopen jaren heeft geboekt en China is ervan overtuigd dat hij is overgelopen naar de Amerikanen. Het probleem is echter: niemand in de kringen rondom president Ryan heeft enig idee waar Liu zich bevindt. En wat nog erger is: Ryan krijgt te horen dat een Chinese mol, codenaam surveyor, zich heeft ingegraven in de inlichtingendienst en nu toegang heeft tot Amerika’s topgeheimen…

Je moest, om te winnen, antwoord geven op de vraag: "Welk boek van Tom Clancy heeft nog meer 'Draak' in de titel?" Dat is natuurlijk De beer en de draak!

Jullie wisten het massaal...maar wie won?

- Magda Smekens

Van harte!

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.