Overslaan en naar de inhoud gaan
[fusion_builder_container background_color="" background_image="" background_parallax="none" enable_mobile="no" parallax_speed="0.3" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding_top="20" padding_bottom="20" padding_left="" padding_right="" hundred_percent="no" equal_height_columns="no" hide_on_mobile="no" menu_anchor="" class="" id=""][fusion_builder_row][fusion_builder_column type="2_3" last="no" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" hover_type="none" link="" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" animation_offset="" class="" id=""][fusion_text]Recensiebeleid ThrillZone recenseert boeken die door de recensenten zelf zijn aangeschaft en boeken die als recensie-exemplaar door een schrijver of uitgever worden toegestuurd. In het geval u een boek wilt laten recenseren, wijst de redactie van ThrillZone op het volgende:
 • ThrillZone recenseert zowel fictie als non-fictie. De voorkeur gaat daarbij in de eerste plaats uit naar thrillers/misdaadromans, maar spannende literatuur in de bredere zin van het woord is ook altijd welkom.
 • ThrillZone geeft de voorkeur aan papieren boeken boven digitale boeken.
 • ThrillZone streeft uiteraard naar kwalitatief hoogwaardige recensies. Het opsturen van een recensie-exemplaar staat echter niet garant voor een positieve recensie.
 • Elk ingezonden boek wordt in principe gerecenseerd, tenzij het boek duidelijk niet binnen ons genre valt. Het heeft daarom ook altijd de voorkeur om vooraf contact op te nemen over het toe te zenden boek.
 • ThrillZone streeft er naar een recensie zo snel mogelijk na ontvangst van het boek te plaatsen. De bedoeling is om een recensie uiterlijk binnen zes weken online te zetten. Door een grote leesvoorraad kan het echter langer duren voordat een recensie online komt. Heeft u zelf een (korte) termijn in gedachten? Vermeld die dan, ThrillZone zal zoveel mogelijk met uw wensen rekening houden.
 • Na verschijning van de recensie, wordt de link naar de recensie op onze Facebook en Twitterpagina geplaatst.
 • Indien u contact met ons op wilt nemen, kunt u een mail sturen naar info@thrillzone.nl o.v.v. het onderwerp.
Interviews ThrillZone is altijd beschikbaar voor interviews. ThrillZone zal zelf daartoe verzoekaanvragen bij de desbetreffende uitgever indienen. Het staat elke uitgever daarnaast uiteraard vrij om zelf contact op te nemen via ons email-adres. De vaste interviewer van ThrillZone is bijzonder flexibel wat tijd en locatie betreft. Voor onze portfolio wordt verwezen naar www.thrillzone.nl/interviews ThrillZone biedt daarnaast voor beginnende Nederlandse auteurs de mogelijkheid een interview aan te vragen om zo meer exposure te krijgen voor hun boek. In dat geval wordt een kleine vergoeding gevraagd van 99 Euro inclusief BTW. Deze interviews vinden plaats in Den Haag. Een andere locatie is mogelijk, maar daarvoor zullen reiskosten in rekening worden gebracht. Essays/korte verhalen/columns ThrillZone biedt schrijvers de mogelijkheid om hun korte/lange verhalen te publiceren op deze website. Het mogen zowel volledig geredigeerde als nog onbewerkte versies zijn. Ook is het mogelijk om gastcolumns in te leveren. ThrillZone werkt met een aantal vaste columnisten, waaronder Linda Jansma en een redactielid, maar biedt ook de mogelijkheid aan schrijvers die niet aan ThrillZone verbonden zijn om op al dan niet regelmatige basis een column of essay te schrijven. Deze columns of essays kunnen overal over gaan en hoeven dus niet alleen op het thrillergenre betrekking te hebben. De redactie behoudt zich evenwel het recht voor om ingezonden stukken te weigeren. Advertenties Het is mogelijk om bij ThrillZone advertentieruimte in te kopen. Voor de tarieven kunt u de advertentiepagina van deze site raadplegen. Privacybeleid Gewijzigd op: 22-08-'18 Uw privacy is belangrijk voor zowel ThrillZone als Leesclub ThrillZone (hierna gebundeld als ThrillZone). We hebben deze privacyverklaring opgesteld zodat u weet hoe we uw persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken, delen en opslaan. Deze privacyverklaring geldt voor alle websites en toepassingen ("apps") waarvoor deze privacyverklaring wordt weergegeven. Hoe ThrillZone uw persoonlijke informatie verzamelt en gebruikt Met persoonlijke informatie bedoelen we informatie die, op zichzelf of in combinatie met andere verzamelde informatie, kan worden gebruikt om een persoon te identificeren. Als we andere informatie (dat wil zeggen: informatie die op zichzelf onvoldoende is om een persoon te identificeren) combineren met persoonlijke informatie, behandelen we de gecombineerde informatie op dezelfde wijze als persoonlijke informatie. Wanneer u een Leesclub account aanmaakt Wanneer u een account aanmaakt op de website van ThrillZone, vragen we u om persoonlijke informatie te verschaffen, bijvoorbeeld uw naam en e-mailadres. U bent niet verplicht om uw volledige naam op te geven, maar desgewenst mag dat wel. U gebruikt uw e-mailadres en wachtwoord om in te loggen op uw account. Uw Leesclubaccount wordt beveiligd met een door uzelf opgegeven wachtwoord. Wanneer u communiceert met ThrillZone Als u via e-mail, telefoon of in persoon met onze medewerkers communiceert, kunnen we persoonlijke informatie verzamelen, bijvoorbeeld uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres. We gebruiken deze informatie om klantenservice te kunnen bieden. We kunnen ons toegang verschaffen tot uw account, zodat we u de benodigde bijstand kunnen verlenen. We kunnen persoonlijke informatie gebruiken om met u te communiceren, bijvoorbeeld over uw account, om u in kennis te stellen van substantiële wijzigingen in deze privacyverklaring, en, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en de keuzes die u kunt maken (zoals hieronder beschreven in 'Uw keuzes met betrekking tot marketingcorrespondentie'), om u aanbiedingen en promoties te sturen. Ander gebruik van persoonlijke informatie door ThrillZone Serviceproviders ThrillZone maakt gebruik van de volgende externe serviceproviders:
 • E-mailproviders: Mailchimp/ Mandrill
 • Analysediensten: Analytics en Wordpress
 • Social Media: Facebook, Twitter, Google+
ThrillZone kan persoonlijke informatie gebruiken voor interne statistische, marketingtechnische of operationele doeleinden, bijvoorbeeld voor het genereren van rapportages en het meten en analyseren van demografische gegevens, interesses van gebruikers, trends en andere trends onder onze klanten. Deze informatie is vanuit die rapportages niet terug te herleiden tot persoonlijke informatie. Sociale netwerken van derde partijen die interactieve plug-ins of sociale netwerkfuncties bieden (zoals de mogelijkheid om verbinding te maken met uw Facebook of Google account om vrienden toe te voegen als contactpersonen of om een pagina te 'liken') op de ThrillZone website, kunnen cookies gebruiken om informatie te verzamelen over uw gebruik van de website en apps. Het gebruik van deze informatie door een derde partij is onderhevig aan het privacybeleid dat beschikbaar is op de website van het desbetreffende sociale netwerk. We raden u aan om dit zorgvuldig door te nemen. Dergelijke derde partijen kunnen deze cookies of andere traceringsmethoden gebruiken voor hun eigen doeleinden door informatie over uw gebruik van onze website te koppelen aan persoonlijke informatie die zij van u hebben. We kunnen ook analyse-informatie verkrijgen van sociale netwerken om de effectiviteit van onze content en advertenties op sociale netwerken te meten (bijv. het aantal keer dat wordt weergegeven of doorgeklikt). Uitgeverijen en andere partners Als u zich inschrijft voor winacties, leesclubs en andere acties waarbij er boeken of andere zaken aan u opgestuurd dienen te worden, verzamelen we uw gegevens voor dat doeleinde. Alleen NAW gegevens van geselecteerde inschrijvers (bij het toezenden van boeken) en/of indien nodig e-mailadressen (bij digitale toezending door partner) worden gedeeld met de betrokken partner voor zover noodzakelijk en met het uitsluitende doel hen in staat te stellen de actie waarvoor u zich heeft ingeschreven heeft uit te voeren namens ons. Accountgegevens worden daarbij niet gedeeld. Niet gebruikte informatie (zoals gegevens van niet geselecteerde inschrijvers) en gegevens van geselecteerde inschrijvers worden gewist nadat de actie afgerond is. Andere openbaarmakingen We kunnen uw persoonlijke informatie openbaar maken aan anderen als we hiervoor uw toestemming hebben gekregen en als deze toestemming is verkregen in de door de toepasselijke wetgeving vereiste vorm. Met inachtneming van de toepasselijke wetgeving in uw rechtsgebied kunnen we uw persoonlijke informatie ook openbaar maken aan anderen als wij menen dat dit noodzakelijk of gepast is: (a) op grond van de toepasselijke wet- of regelgeving, waaronder wet- of regelgeving van een ander land dan het land waar u bent gevestigd; (b) om rechtshandhaving mogelijk te maken; (c) om verzoeken van overheidsinstanties en rechtshandhavers, inclusief functionarissen van een ander land dan het land waar u bent gevestigd, in te willigen; (d) om onze voorwaarden en bepalingen of ons beleid toe te passen; (e) om onze activiteiten of die van onze gelieerde bedrijven te beschermen; (g) om de rechten, privacy, veiligheid of eigendommen van ThrillZone, haar gelieerde bedrijven, uzelf of anderen te beschermen; of (h) om gebruik te maken van beschikbare rechtsmiddelen of om de schade die wij mogelijk oplopen, te beperken. We kunnen ook persoonlijke informatie overdragen aan een gelieerde onderneming of externe partij in het geval van een reorganisatie, fusie, verkoop, joint venture, afstand, overdracht of andere beschikking van een deel of alle activiteiten, activa of aandelen van ThrillZone (met inbegrip van, maar niet beperkt tot een faillissement of soortgelijke procedure). Manieren waarop u persoonlijke informatie kunt delen of ThrillZone kunt instrueren om uw persoonlijke informatie te delen Bulletinboards, forums De site biedt forums, blogs en soortgelijke functies waarmee u informatie, berichten en materialen kunt posten. Houd er rekening mee dat informatie die u via dergelijke diensten of op een andere manier op onze websites publiceert, openbaar kan worden gemaakt en beschikbaar kan zijn voor bezoekers van de websites en het algemene publiek. We raden u aan om grote voorzichtigheid te betrachten wanneer u besluit om uw persoonlijke informatie of enige andere informatie op onze websites of apps te publiceren. Promoties Als u meedoet aan een prijsvraag of een vergelijkbare promotie, kunnen we de gegevens die u verstrekt, gebruiken om de desbetreffende promoties uit te voeren. Wanneer de voorwaarden en bepalingen van een dergelijke promotie met betrekking tot de behandeling van uw persoonlijke informatie in strijd zijn met deze privacyverklaring, krijgen de voorwaarden en bepalingen van de promotie voorrang. Cookies en vergelijkbare technologie Wanneer u onze website bezoekt, verzamelen we met hulp van externe aanbieders van analysediensten bepaalde informatie over u om te analyseren hoe u en andere bezoekers van de ThrillZone website navigeren, om gecombineerde statistieken over het gebruik van de website en de responsgraad samen te stellen. We verzamelen onder andere het IP-adres,  de datum en tijd van uw verzoek, het tijdstip van uw bezoek, welke pagina's u hebt bekeken en op welke pagina-elementen (bijv. koppelingen) u hebt geklikt. We kunnen op onze websites of in onze e-mailberichten cookies, pixelcodes, en vergelijkbare hulpmiddelen gebruiken om dergelijke informatie te verzamelen en te analyseren. We gebruiken deze informatie om betere, meer relevante content op onze site aan te bieden, om de effectiviteit van advertenties te meten, om problemen te identificeren en op te lossen en om uw algehele ervaring op onze site te verbeteren. Als u niet wilt dat er via deze technologieën informatie wordt verzameld, is er in de meeste browsers een eenvoudige procedure beschikbaar waarmee u veel van deze technologieën automatisch kunt weigeren of waarmee u kunt instellen dat u per geval kunt kiezen of u deze wilt weigeren of accepteren. Als u zich in een regio bevindt waar het wettelijk verplicht is dat we u om toestemming vragen voor het gebruik van cookies op onze sites, kunt u uw cookievoorkeuren op de sites beheren. Bepaalde cookies zijn echter vereist voor een goede basiswerking van de site en u kunt deze niet uitschakelen. Beveiliging ThrillZone neemt redelijke beveiligingsmaatregelen om de door haar beheerde persoonlijke informatie te helpen beschermen tegen verlies, misbruik, ongeautoriseerde toegang en ongeautoriseerde openbaarmaking of wijziging. Uw keuzes met betrekking tot marketingcorrespondentie Wij kunnen uw persoonlijke informatie gebruiken om u marketinggerelateerde correspondentie (inclusief e-mails) te sturen over ThrillZone. We delen geen persoonlijke informatie met derden ten behoeve van hun eigen marketingdoeleinden. Beleid ten aanzien van kinderen Onze websites zijn niet bedoeld voor personen die jonger zijn dan 16 jaar zonder uitdrukkelijke toestemming van een ouder of voogd, en wij verzoeken personen jonger dan 16 jaar geen persoonlijke informatie aan ThrillZone te verstrekken via een website van ThrillZone zonder deze toestemming. Wij dienen deze toestemming te kunnen controleren. Als we ontdekken dat we persoonlijke informatie hebben verzameld van een persoon jonger dan 16 jaar zonder de toestemming van de ouders of een voogd verwijderen wij deze gegevens zo snel mogelijk. Als u kennis neemt van het feit dat een ThrillZone website wordt gebruikt door een persoon jonger dan 16 jaar zonder toestemming van een ouder of voogd, neem dan contact met ons op via info@thrillzone.nl. Bewaarperiode van persoonlijke informatie We bewaren uw persoonlijke informatie zolang als nodig is voor de doeleinden waarvoor deze werd verzameld, zoals beschreven in deze privacyverklaring, tenzij een langere bewaarperiode wettelijk verplicht is. Hoe u uw persoonlijke informatie kunt inzien en deze door ons kunt laten corrigeren, actualiseren en verwijderen ThrillZone neemt maatregelen om ervoor te zorgen dat de persoonlijke informatie die we over u verzamelen accuraat, volledig en actueel is. U kunt vragen om toegang tot uw persoonlijke informatie en ons verzoeken om onjuiste of onnauwkeurige persoonlijke informatie bij te werken. U kunt ons ook vragen uw persoonlijke informatie en account te verwijderen. In overeenstemming met de toepasselijke wetgeving zal ThrillZone snel reageren op uw verzoeken. Voor uw eigen veiligheid kunnen we alleen verzoeken met betrekking tot persoonlijke informatie implementeren die zijn gekoppeld aan het e-mailadres dat u gebruikt om uw verzoek naar ons op te sturen. Bovendien moeten we mogelijk uw identiteit verifiëren voordat we uw verzoek kunnen implementeren. Verzoeken die de privacy van anderen in gevaar brengen, vrijwel onuitvoerbaar zijn of ons dwingen maatregelen te nemen die wettelijk niet zijn toegestaan, kunnen door ons worden geweigerd. Toegangs-, correctie- of verwijderingsverzoeken kunt u emailen aan info@thrillzone.nl Wijzigingen in deze privacyverklaring We zullen deze privacyverklaring aanpassen wanneer we nieuwe diensten toevoegen, als we onze huidige aanbiedingen verbeteren of wanneer technologieën en wetten veranderen. U kunt vaststellen wanneer deze privacyverklaring voor het laatst is aangepast door te kijken naar de vermelding 'LAATST BIJGEWERKT' bovenaan deze pagina. Wijzigingen worden van kracht zodra de aangepaste privacyverklaring door ons op de desbetreffende websites is geplaatst. We zullen het u laten weten als deze wijzigingen substantieel zijn en, als dit wettelijk verplicht is, zullen we om uw toestemming vragen.[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type="1_3" last="yes" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" hover_type="none" link="" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" animation_offset="" class="" id=""][fusion_widget_area name="avada-blog-sidebar" background_color="" padding="" class="" id=""][/fusion_widget_area][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
Afbeelding
geen
Marinus van de Velde
Ik ben Marinus van de Velde, van bouwjaar 1984. Ik mag mezelf de eigenaar noemen van ThrillZone! Ik lees al van jongs af aan. Mijn interesses liggen breed; Scandi, Nederlandstalig, spionage, maar ik vind Baldacci en Lee Child bijvoorbeeld ook geweldig. Lezen voor ThrillZone betekent soms het oprekken van je comfortzone en dat lukt goed!

Reactie toevoegen

Platte tekst

 • Geen HTML toegestaan.
 • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
 • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.