De tijd staat niet stil. Sterker nog, de tijd vliegt. Het voelt voor de redactie als de dag van gisteren dat we van start gingen met ThrillZone. Maar dat was 1 mei 2016, inmiddels alweer een jaar geleden. Dat bij ons dit gevoel heerst, zegt wel genoeg; het is een plezier om de lezers dagelijks te informeren over de nieuwste boeken, achtergronden, interviews en winacties. Met andere woorden, JULLIE zorgen voor dit plezier.

In een jaar tijd mogen we gemiddeld zo’n 1.700 bezoekers per dag verwelkomen op de site. We zitten op ruim 400.000 bezoekers in totaal! Dat groeit nog steeds, waarvoor dank. Het komende jaar willen we ons (nog meer) gaan focussen op jullie, de bezoekers, door o.a. de lezersrecensies een grotere plek te geven op de site en ook de Social Media kanalen meer in te zetten voor leuke acties.

Omdat wij 1 jaar bestaan, trakteren wij! In samenwerking met diverseĀ uitgeverijen organiseren we een aantal supertoffe winacties. De hele maand mei – en misschien nog iets langer – mogen we de nieuwste boeken weggeven! Houd de site dus goed in de gaten, trommel al je vrienden op en doe ook mee! Elke week worden er nieuwe kado’s aangeboden.

Kado 4

Deze week maak je kans opĀ een prachtig boekenpakket van Karakter Uitgevers. De nieuwe thriller van onze eigen recensente Ellen de Vriend [‘Geruisloos’], de spannende, dystopische thriller ‘Een seconde later’ van William R. Forstchen en de speculatieve thriller van Sylvain Neuvel: ‘Slapende reuzen’. De recensies van deze boeken volgen op ThrillZone, maar nu kan ook jij deze boeken ervaren.

In samenwerking met Karakter Uitgevers mogen we 1 pakket weggeven.

Wat moet je doen om kans te maken op dit prachtige boekenpakket?

Stuur je adresgegevens in via info@thrillzone.nl, that’s it.