King Coke

Auteur: Dannis Kramers
Uitgever: Xander
Jaar van uitgave: 2017
ThrillZone score:
Gemiddelde Lezerswaardering:

Heeft u ook dit boek gelezen? Laat dan onderaan de recensie uw waardering achter, en adviseer zo andere lezers!

King Coke
4,5 sterren Recensent
0 Lezers (0 Stemmen)
Criterion 1
Recensie
Terwijl de rest van Nederland de Europese titel van 1988 viert zijn Mick en zijn vrienden teruggetrokken aan het genieten van het afronden van de eindexamens. De bedoeling is om te ervaren wat lsd is en doet, maar dit loopt fataal af. Een van de vrienden van Mick komt vrij gruwelijk aan haar eind en dit brengt Mick van het rechte pad richting de Brabantse drugswereld.

Mick maakt als snel carrière als persoon die bij mensen van alles gedaan krijgt en zo klimt hij binnen no time op tot de top. Die top brengt hem in Afghanistan en het Colombia van de kartels. Mick lijkt gevangen in het succes en mogelijkheden om er uit te komen lijken consequent te mislukken. Nog één deal wil Mick sluiten en deze deal moet hem de vrijheid geven die hij zo graag wil. Weg van de kartels, drugsbazen en andere keiharde criminelen.

Dannis Kramers debuteert met King Coke in de thrillerwereld. Kramers (1974) studeerde journalistiek in Utrecht en heeft voor verschillende bladen gewerkt. Wat volgde was een carrière in de Nederlandse televisie-industrie. Het kan niet anders dan dat Kramers hier zijn inspiratie voor enkele stukken uit het boek vandaan heeft gehaald.

Je kunt debuteren en je kunt debuteren zoals Kramers het doet. Van begin tot het eind grijpt King Coke je bij de keel en het laat je niet meer los. In een waanzinnig tempo volgt de ene gebeurtenis zich nog sneller op dan de andere, met als rode draad de vindingsrijkheid van Mick. In het boek volg je hoe Mick zijn carrière op onovertroffen wijze inzet en razendsnel opklimt binnen de drugswereld.

King Coke is niet voor de tere ziel en de zwakke maag. Het boek staat bomvol actie en die actie wordt door Kramers absoluut niet gecensureerd. Keihard is King Coke. Het maakt van het debuut van Kramers een rauwe, keiharde, snelle, maar bovenal fantastische thriller. Dat alles zich langzaam opbouwt tot een spetterende ontknoping mag geen verrassing zijn, maar zal de lezer toch versteld doen staan en vol ongeloof het boek sluiten. Waarna er eigenlijk maar een conclusie overblijft: We want more.
Wat vinden lezers.. Geef jouw mening!
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef jouw mening!

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one