Recensiebeleid

ThrillZone recenseert boeken die door de recensenten zelf zijn aangeschaft en boeken die als recensie-exemplaar door een schrijver of uitgever worden toegestuurd. In het geval u een boek wilt laten recenseren, wijst de redactie van ThrillZone op het volgende:

  • ThrillZone recenseert zowel fictie als non-fictie. De voorkeur gaat daarbij in de eerste plaats uit naar thrillers/misdaadromans, maar spannende literatuur in de bredere zin van het woord is ook altijd welkom.
  • ThrillZone geeft de voorkeur aan papieren boeken boven digitale boeken.
  • ThrillZone streeft uiteraard naar kwalitatief hoogwaardige recensies. Het opsturen van een recensie-exemplaar staat echter niet garant voor een positieve recensie.
  • Elk ingezonden boek wordt in principe gerecenseerd, tenzij het boek duidelijk niet binnen ons genre valt. Het heeft daarom ook altijd de voorkeur om vooraf contact op te nemen over het toe te zenden boek.
  • ThrillZone streeft er naar een recensie zo snel mogelijk na ontvangst van het boek te plaatsen. De bedoeling is om een recensie uiterlijk binnen zes weken online te zetten. Door een grote leesvoorraad kan het echter langer duren voordat een recensie online komt. Heeft u zelf een (korte) termijn in gedachten? Vermeld die dan, ThrillZone zal zoveel mogelijk met uw wensen rekening houden.
  • Na verschijning van de recensie, wordt de link naar de recensie op onze Facebook en Twitterpagina geplaatst.
  • Indien u contact met ons op wilt nemen, kunt u een mail sturen naar info@thrillzone.nl o.v.v. het onderwerp.

Interviews

ThrillZone is altijd beschikbaar voor interviews. ThrillZone zal zelf daartoe verzoekaanvragen bij de desbetreffende uitgever indienen. Het staat elke uitgever daarnaast uiteraard vrij om zelf contact op te nemen via ons email-adres. De vaste interviewer van ThrillZone is bijzonder flexibel wat tijd en locatie betreft. Voor onze portfolio wordt verwezen naar www.thrillzone.nl/interviews

ThrillZone biedt daarnaast voor beginnende Nederlandse auteurs de mogelijkheid een interview aan te vragen om zo meer exposure te krijgen voor hun boek. In dat geval wordt een kleine vergoeding gevraagd van 99 Euro inclusief BTW. Deze interviews vinden plaats in Den Haag. Een andere locatie is mogelijk, maar daarvoor zullen reiskosten in rekening worden gebracht.

Essays/korte verhalen/columns

ThrillZone biedt schrijvers de mogelijkheid om hun korte/lange verhalen te publiceren op deze website. Het mogen zowel volledig geredigeerde als nog onbewerkte versies zijn.

Ook is het mogelijk om gastcolumns in te leveren. ThrillZone werkt met een aantal vaste columnisten, waaronder Linda Jansma en een redactielid, maar biedt ook de mogelijkheid aan schrijvers die niet aan ThrillZone verbonden zijn om op al dan niet regelmatige basis een column of essay te schrijven. Deze columns of essays kunnen overal over gaan en hoeven dus niet alleen op het thrillergenre betrekking te hebben. De redactie behoudt zich evenwel het recht voor om ingezonden stukken te weigeren.

Advertenties

Het is mogelijk om bij ThrillZone advertentieruimte in te kopen. Voor de tarieven kunt u de advertentiepagina van deze site raadplegen.

Erg leuk hoe Thrillzone mijn boek heeft beoordeelt! De waardering voor mijn werk doet mij goed en leuk te zien dat ook de lezers mijn werk kunnen waarderen.
Schrijvers naam, Boektitel
Aliquam erat volutpat. Quisque at est id ligula facilisis laoreet eget pulvinar nibh. Suspendisse at ultrices dui. Curabitur ac felis arcu sadips ipsums fugiats nemis.
Luke Beck, Theme Fusion