Adverteren op ThrillZone

ThrillZone is een nieuwe boekensite die zich hoofdzakelijk maar niet exclusief richt op het thrillergenre. ThrillZone is er voor lezers die houden van een spannend boek en daar graag meer informatie over willen hebben. ThrillZone biedt deze informatie door recensies, interviews, columns en nieuws over te verwachten boeken. De redactie organiseert regelmatig boekacties waarop geïnteresseerde lezers in kunnen schrijven en beheert de social media accounts (ThrillZone is onder meer actief op Facebook, Twitter en Instagram). Lezers kunnen op de site ook zelf hun recensies plaatsen.

Bent u geinteresseerd in advertentieruimte op onze site? De banner op de homepage kost 25 Euro per week (tot 1 augustus 2016 geldt een instaptarief van 12,50 euro per week). Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met info@thrillzone.nl

Erg leuk hoe Thrillzone mijn boek heeft beoordeelt! De waardering voor mijn werk doet mij goed en leuk te zien dat ook de lezers mijn werk kunnen waarderen.
Schrijvers naam, Boektitel
Aliquam erat volutpat. Quisque at est id ligula facilisis laoreet eget pulvinar nibh. Suspendisse at ultrices dui. Curabitur ac felis arcu sadips ipsums fugiats nemis.
Luke Beck, Theme Fusion